Du kan få klasse kredit historie til de fedeste ting i disse dage. Tag for eksempel dette automatiske skakbræt, som [Brian] såvel som [James] udviklet til det endelige job i en af ​​deres klasser i foråret. Vi kiggede lige på en robotskakskonfiguration på mandag, der udnyttede en griber monteret på et gantry for at flytte stykkerne. Denne er en hel del mere nem at bruge såvel som grænser på magisk. Det er siden de bevægelige dele findes alle under bestyrelsen såvel som kan være skjult for visning, hvis en passende situation blev udviklet omkring kanterne.

Der er to primære elementer til denne bygning. Den allerførste er et gitter af reed switches, der finder bevægelserne lavet af et menneske. Dette virker, da hvert stykke den menneskelige spiller udnytter har en svag magnet limet til bunden, som er bare stærk nok til at aktivere reed-switchen samt lade computeren fornemme, hvad der kun blev lavet. På den robotiske side af ting, der fungerer som en plotter. Hver af computerens stykker har en metallisk skive limet til bunden. Hvad der grundlæggende beløber sig til en plotter under brættet anvender sjældne jordmagneter til at gribe computerens stykke samt trække den til næste afspilning.

Udnyttelsen af ​​to separate magnetiske systemer giver nogle fascinerende stil udfordringer. Du kan se gadgeten i aktion i videoen efter pausen, samt en fuld weetop såvel som kildekode bundle tilbydes på bloggen, der er knyttet øverst på denne funktion. Men for din bekvemmelighed har vi også afspejlet PDF WhitePapir efter pausen, der lægger på alle de saftige detaljer.

[FINAL_PROJECT]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *