magnetofonen er det nuværende elektro-akustiske instrument fra [Aaron Sherwood]. Dette tårn består af 14 strenge og 14 håndsår elektromagneter. Ved at aktivere hver elektromagnet med en firkantet bølge, kan strengene vibreres for at producere musik.

Gadgetens hjerner består af en arduino mega forbundet til toppen af ​​tårnet. Microcontrolleren har 6 timere, som gør det muligt for 6 noter at spille på nøjagtig samme tid. Et open source tone bibliotek blev brugt til at producere firkantede bølger ved de rigtige frekvenser. Disse firkantede bølger forstærkes af LM386-baserede kredsløb, som tilvejebringer tilstrækkelig strøm til spolen for at svinge strengen. Ved at udnytte firkantede bølger ved bestemte frekvenser kan overtoner af strenge oprettes.

Dette er ikke første gang, vi har set [Aaron] integrerer strenge og elektronik. Hans glockentar brugte solenoider til at slå strenge. Imidlertid leverer dette job nye muligheder ved at gøre det muligt at administreres hastigheden af ​​oscillation. Du kan se instrumentet i aktion efter pause.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *