MAX7219 er en af ​​de dele i din bin, der har en “gjort såvel som færdig” holdning. I den situation, du ikke er bekendt, kan denne chip anvendes til at styre 7-segmentdisplayer, 8 × 8 matrix-skærme eller endda en stak af tilfældige LED’er. Du snakker med det ved hjælp af en grundlæggende seriel grænseflade, såvel som det håndterer de opgaver, du ikke vil have, som f.eks. Multiplexing såvel som modulering. Ikke alle skærme er ens, men det er imidlertid, at [RAJ] skrev ind for at vise præcis, hvordan han udnyttede MAX7219 til at styre højspændings 7-segmentdisplayer.

Spec på MAX7219 tillader kun en indgangsspænding på 5V, som begrænser motoristudgangen til omkring 4V, og det kan medføre problemer, når de udnytter store skærme, som Series-Connect LED’er internt. [RAJ’s] -muligheden gør det muligt for MAX7219 at styre skærme med kombineret foran spænding på op til 24V, såvel som som en ekstra bonus, opretholder kredsløbet kompatibelt med eksisterende mikrocontrollerbiblioteker. Vi billede dette kan være en nifty teknik til at holde fast i næste gang du krav til at kontrollere store resultattavle skærme.

Kredsløbet fungerer med hjælp af mellemliggende drivere til i det væsentlige niveau-skift spændingen til displayet, som begge giver højspændingen såvel som beskytter MAX7219s indgange. En af ulemperne ved dette kredsløb mister MAX7219s konstante nuværende funktion, hvilket kræver, at hver sektionsforbindelse indbefatter en strømbegrænsende modstand. Vi sætter pris på dette designs interesse for standardstaterne, da du ikke vil have alle dine LED’er, der tænder under opstarten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *