nettet er overalt. De seneste anekdotiske beviser for dette er en historie om fængselsinaterede, der udvikler deres egen computer samt knyttet den til internettet. Tilbage i 2015 udviklede fanger på Marion Correctional Organization i Ohio to computere fra kasserede dele, som de transporterede 1.100 fod med fængselspladser (selv passerer et sikkerhedskontrolpunkt), før de gemmer dem i loftet på et træningsrum. Informationen er netop offentliggjort efter udgivelsen af ​​inspektørens generalsrapport (PDF). Denne rapport er interessant såvel som din tid til at læse.

Denne Ethernet-router blev fundet i et træningsrum i fængslet. Fysisk gevinst adgang til, hvad der er i computersikkerhed.
Fanger håndteres for at få adgang til Ohio Department of Rehabilitation samt korrektionsnetværk, der udnytter loginoplysninger for en pensioneret fængselsarbejder, der i øjeblikket arbejder som en kontraktmedarbejder. De indsatte plottet til at tage identiteten af ​​en mere indsatte såvel som dataafkast under deres navn. De har ligeledes fået adgang til indvendige registreringer af andre fanger samt tjekket ud websites på præcis, hvordan man fremstiller medicin samt DIY våben, før fængselsofficerer kunne opdage de skjulte computere. Fra rapporten:

ODAS OIT-analysen udsættes ligeledes, at ondsindet aktivitet var sket i ODRC Inmate-netværket. ODAS OIT rapporterede, “… indsatte syntes at have gennemført angreb mod ODRC-netværket, der udnytter proxymaskiner, der var knyttet til de indsatte såvel som afdelingsnet.” Derudover rapporterede ODAS OIT, “det ser ud til, at afdelingsstyringssporingssystemet (Dots) Portal blev angrebet, såvel som indsattepas blev oprettet. Resultater af Bitcoin-tegnebøger, stripe konti, bankkonti, samt kredithistorikkortkonti peger på mulig identitetssvindel sammen med andre mulige cyberforbrydelser. ”

Fangerne omfattede, hvad de gjorde. Fra interviewet med den indsatte synes det, at computere blev oprettet som en fjernbordsbro mellem indvendige computere, de blev aktiveret til at udnytte såvel som det bredere internet. De ville udnytte en computer på indsatte netværket samt udnytte et fjernt skrivebord til at få adgang til de ulovlige computere. Disse kørte Kali Linux samt der er en fortegnelse over “ondsindede værktøjer”, der opdages på maskinerne. Det er stort set, hvad du ville forvente at opdage på en Kali oprettet, men den mest underholdende en, der er opført i rapporten, er “håndlavet software”.

Dette virker skørt, men fanger har altid været kommet op med nye koncepter for at få en over på vagterne – som at bygge DIY tatovering våben, når du har en masse tid på dine hænder såvel som bitansvar, skøre begreber gør det ikke synes så vanvittigt trods alt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *