Ah nødder, jeg mistede min bilstik igen. Hvad vil jeg gøre? Nå, hvorfor ikke 3d udskrive en ny?

Uploadet til Thoriverse tidligere i denne uge, giver dette design dig 3D udskrive en fuldt funktionel bilstik – forudsat at din byggeplatform er stor nok. Det er faktisk en smule af en promo for cheetah 2, en massiv modulær 3D-printer af [Hans Fouche]. Tidligere i år delte vi sin 3D-trykte græsplæneklipper; hvilken spoiler, også virker.

Den pæne ting om cheetah 2 er, at den ikke bruger filament. Det behandler faktisk plastpellets lige inde i den varme ende, hvilket giver mulighed for meget billigere materiale – typisk dollars på kilogrammet, i modsætning til $ 30 + / kg, vi er alle vant til at blive gouged på. Selvfølgelig kan du også lave din egen filament.

Det er en imponerende ingeniørfeat at designe en lille plastikkomponent som denne for at tage lasten af ​​et køretøj, men for at være retfærdig, er det ikke helt 3D trykt. Den bruger en M12 gevindstang til at tilvejebringe den mekaniske fordel, der kræves for at løfte bilen med hånden. Men for ABS plast, der holder alt sammen, er det stadig ret forbløffende.

Vi ville elske at se, hvor meget afbøjning jacken ser under drift – men desværre er der ingen video af det i aktion.

Åh, og det tog kun 3 timer at udskrive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *