har det været lidt over et år, fordi Wii U blev udgivet sammen med den utroligt fremragende Wii U-controller. Med en D-Pad, analoge sticks, accelerometer, gyroskop, magnetometer, videokamera samt 6,2 tommer berøringsskærm, er denne controller moden til en million samt en job, der spænder fra FPV Quadcopters samt robotter til ting, vi ikke kan selv tro på endnu. På dette års Chaos Communication Congress, [BOOTO], [DELROCT], såvel som [Shuffle2], viste sig præcis, hvordan de knækkede åbne Wii U-controllerens kryptering, der giver mulighed for Wii U-controller ’emulering’ samt at give os fuld dokumentation på præcis hvordan Det hele virker.

Mændene startede på deres reverse engineering rejse ved at bortskaffe alle flash chips opdaget på controllerens bestyrelse. I de binære blobs opdagede de Nintendo anvendte en virkelig genial metode til at forvirre WiFi Secrets anvendte til at forbinde controlleren til Wii: Drej venstre af tre. For at være retfærdig til Nintendo ingeniører blev det beskyttet op, indtil nogen regnede med det ud.

Tilslutning af controlleren til en pc over WiFi er dog kun halvdelen af ​​kampen. Preliminære info fra Wii U introducerer foreslået Nintendo udnyttet MiraCast for alle I / O mellem controlleren såvel som konsollen. Dette er ikke tilfældet; I stedet er videoen, lyden, kameraet, samt knapindgang ikke-standard, men ekstremt nemme protokoller. Det hårdeste at bryde ind var videoskærmen til berøringsskærmen, men mændene fandt det ganske meget H.264. Efter at have nået omkring Nintendo Weirdness, er det muligt at screene video på controlleren.

Mændene har sammensat et lille, utroligt alfa bibliotek, der omfatter alle demoer, dokumentation samt reverse engineering information. Der er et stort ønske om, hvad dette bibliotek burde medtage, men nu, at informationen er offentlig, kan det være tid til at afhente en Wii U.

Video af talk nedenfor, her er præsentationsglasene, samt en demo af at emulerer en Wii U-spilpude på en pc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *