præcis, hvor svært er det at fremstille en synthesizer til at producere frekvenser mellem 35 MHz til 4,4 GHz? [Opentechlab] opdagede et udslæt af brædder baseret på ADF4351, der kunne gøre netop det prissat på under $ 30. Han valgte at få en såvel som prøve det ud såvel som du kan opdage hans video resultater nedenfor.

På dette omkostningspunkt forventede han ikke meget af det, men han ønskede at prøve det for at se, om han kunne udnytte det som et lavprisstykke af testudstyr. Videoen er ret omfattende (og evaluerer i næsten en time såvel som en halv). Det dækker ikke kun gadgeten fra en softwareprogram samt output synspunkt, men også snakker om teorien bag disse enheder. [Opentechlab] Sniffede endda USB-forbindelsen for at opdage protokollen, der anvendes til at tale med enheden. Han var ikke overdrevent forbløffet over, at bestyrelsens præstationer var imidlertid tilfreds med resultaterne til prisen, så han planlægger at gøre nogle job med det.

Vi har set en masse lavere frekvens syntetisatorer, der anvendes til hvad som helst fra sendere til antenneanalysatorer. Mens de er praktisk, er det vigtigt at genkende, at håndtering af RF typisk har brug for meget mere end bare at ledning op en chip samt forbinder den til en antenne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *