Denne AM-radio ser lidt ud som om det kom ud af fabrikken. Men der er meget modifikationer under hætten såvel som den frontplade er en helt ny tilføjelse. Jobbet virkelig er en restaurering med nogle forstørrelse såvel som [Michael Ross] gjorde en glimrende opgave at dokumentere projektet.

Kenyon-radioen blev bygget i 1946 såvel som bruger vakuumrør til forstærkeren. Tænker på sin alder, det var i temmelig stor form såvel som den allerførste ting, som [Michael] blev sat ud for at gøre, var at få elektronikken til at fungere igen. Det omfattede erstatning af den rodet samling af kondensatorer indeni. Han rensede derefter rørene, kontroller for enhver form for problemer, samt sætte elektronikken tilbage sammen for at opdage, at de arbejder godt!

Han rydde op chassiset såvel som gav det en ny frakke af finish. Den oprindelige opkaldsplade manglede, så han byggede en træramme for at matche en opkaldsskala, han bestilte. Det klokkeformede messingdæksel skjuler lyset, der tændes af drejeknappen.

Han kunne måske være stoppet der, hvor meget der virkelig lytter folk til at være radio i disse dage? For at sikre, at han virkelig ville bruge det, han tilføjede en arduino med et MP3-skjold. Det pletter ind i antenneporten via et relæ, der injicerer moderne melodier i det gamle forstærkningskredsløb. Fang en peek af det endelige job i videoen efter pause.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *