drejebænke kan være store, kraftfulde, skadelige maskiner. Men i nogle tilfælde er der et opkald til at lave meget små dele ud af bløde materialer, som plast og træ. For job som dette kan du bruge noget som denne 3D-trykt mini-drejebænk.

Fordelene ved 3D-udskrivning af et værktøj som dette er rigeligt. Designet kan tilpasses og finjusteres af slutbrugeren; [CASTVEE8] Bemærker, at enheden kan gøres længere ved blot at øge længden af ​​ledeskruen og styreskinnerne. Enheden stoler på nogle metaldele og en motor; Men den rigtige magt her er, at hvis du ikke kan kilde de nøjagtige komponenter, kan du altid tilpasse dataene, så de passer til, hvad du har til rådighed.

[CASTVEE8] Formålet med at gøre hele bygningen så let som muligt til nybegynderen – selv motoren og hastighedsregulatoren er off-the-hylde moduler. Det er et testamente til den gyldne alder, vi lever i, at en hel drejebænk kan udvikles ud af moduler og 3D-trykte dele. Projektet udgør et andet medlem af familien af ​​3D-trykte værktøjer [CASTVEE8] vises på Hackaday.IO.

HackadayPrize2017 er sponsoreret af:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *