Denne Dele Tumbler var let at bygge, men det gør stadig et godt stykke arbejde med at afrunde grove kanter og polere overfladerne af dele skåret med en CNC-maskine. Du kan se, at det monteres i en bænkkevidde, og kølefanerne har en magnet, der holder bakken på plads på den anvægtsdel af det pågældende værktøj. Da du ikke konstant tumbler dele, gør det det meget nemt at gemme enheden mellem anvendelser.

[Neo7cnc] monterede træ tumbler plade direkte til motorakslen. Dette gøres ved hjælp af nogle aluminiumstamme, der bolter til den runde træplade, og har et hul og sætskrue til motorens nøgleaksel. Der er fire træ dowels, som vugge plastikkokken, hvor delene går. Som en første test brugte han Zink BB, som han allerede havde ligget rundt, men har lagt noget stålboldmedium på bestilling for fremtidige projekter.

Det er bestemt mere robust og kraftfuldt end LEGO Ball Mill vi så for et stykke tid siden. Bare vær forsigtig med motoren. Selv ved en lavt 60 omdr./min. Endte det med at blive rigtig varmt, og det er grunden til, at der er en køleskab og blæserenhed inkluderet i bygningen. Se det i aktion efter pause.

[Via Hacked Gadgets]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *