dybt i hullerne i Digikey såvel som mouser databaser, vil du opdage det fedeste element nogensinde. Motoriserede lineære potentiometre er en sjælden, eksotisk, såvel som bare almindelig pænt input gadget, som mange typisk opdages på enorme lydblandingsplader samt andre enheder, der koster så meget som en bil. De er gliderpotentiometre med en teknik op på deres ærme: Der er en motor inde, der kan indstille skyderen til enhver form for position.

Det mekaniske tastaturkvarter har skubbet grænserne for input gadgets i de sidste par år, såvel som det ser ud som om de lige har fundet motoriserede lineære potter. [Jack] producerede en motoriseret kørende keycap til sit tastatur. Det er som et rullehjul, men for et tastatur. Det er smukt, funktionelt, såvel som awesome.

Hardware til denne udvikling handler kun om, hvad du ville forvente. En 60 mm motoriseret lineær krukke til sidemonteret eller 100 mm monteret på toppen af ​​tastaturet, styres af en arduino klon samt en lille motordriver. Det er bare hardware; Den ægte teknik lige her er softwaren. Hidtil har [Jack] implementeret et plugin-system, konfigurationssoftware, samt kraftfeedback. Nu er messing med tidslinjen i enhver form for Adobe-produktet simpelt såvel som intuitivt. Denne gadget har ligeledes en “ikke ret vibration” -tilstand til, når [Jack] får en anmeldelse på sit skrivebord.

Lige nu, [Jack] kører et gruppe køb til dette i en reddit tråd, med udgiften et sted mellem $ 55 såvel som $ 75, afhængigt af præcis, hvor mange mennesker vil have en. Dette er et virkelig bemærkelsesværdigt produkt, såvel som vi ikke kan vente på Corsair for at finde ud af med en version Sporting utallige RGB LED’er. Indtil da skal vi bare kvæle over videoen [Jack], der er offentliggjort nedenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *