hans venner kender [GBG] som en aficionado af næsten alt med en 6502 processor i den. Han er også interesseret i Bitcoins. Et stykke tid tilbage, en pal spurgte, om det ville være muligt at minde bitcoins med et gammelt Nintendo nutteting system. Mens denne ide blev lavet i JEST, er det ikke en af ​​disse ideer, som helst, som helst person kan give slip på let. Ja, det er muligt at minde bitcoins med en nes, og [GBG] er her for at vise os hvordan.

Minedrift bitcoins er simpelthen bare at udføre en SHA256 hash på en tilfældig værdi fra Bitcoin-netværket og videresende resultatet af denne beregning tilbage til internettet. Selvfølgelig kræver dette et internet til NES-broen; [GBG] bragte i en hindbær pi til denne opgave. Der er dog problemet med at få data i en nes, men det er noget, kun en USB-kopiere kan håndtere. Efter at have lavet en 32-bit matematik sender nes dette ud til Raspberry PI og på Bitcoin-netværket.

Når du mener, at selv en high-end gaming computer har ringe chance for at mine en bitcoin i nogen overkommelig mængde tid, er der en lille chance-retrominer nogensinde vil være i stand til at minde en bitcoin. Det er dog helt tilfældigt, så selvom det er muligt, vi vil bare sætte pris på den fantastiske bygning for nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *