Kerbal Space Program – spillet af freakin ‘Space Lego og inkompetente små grønne mænd – har set en masse popularitet, da det var på damp sommer salg. Nu, i et bud på ud, er flyvningen Sim Aficionados, der bygger 737 cockpits i deres garage, et par initiativrige kerbalnauts, brugerdefinerede controllere til denne vidunderlige introduktion til [Tsiolkovsky], [Goddard] og [Evel Kinevel].

[Vladoportos] Tænk KSP kunne bruge Custom Gaming Controllers til at give switche til staging, holdningshold og reaktionskontrol systemkommandoer. I spillet sker disse af tastaturindgang, men det ødelægger desværre nedsænkningen af ​​at være en raketdrevet engel af døden for dine kerbal frivillige. Han rigged op en Arduino Leonardo for at sende USB HID-kommandoer til sin computer, når han trykte en af ​​knapperne tilsluttet sin breadboard-controller. Det er et igangværende arbejde, men [Vladoportos] har nogle store planer, der omfatter en fysisk navkugle for at vise sit skibs orientering i rummet.

USB-indgang er en ting, men det er kun halvdelen af ​​problemet. Hvis du vil bygge en rigtig Kerbal Ship Simulator, skal du få data ud af spillet, og i dine glas- eller analoge skærme. [Voneiden] over på KSP Subreddit har løsningen til dig. Han har arbejdet på en ‘Mission Control’ app, der løber i Python, forbinder til et Kerbal Space Program-plugin over TCP, og viser flyinformation som hastighed, højde, længdegrad, breddegrad, apope og periapsis. Koden er op på hans git, klar til en person til at bringe dette til en Raspi og et tegn LCD-skærm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *