På det tidspunkt, hvor du kommer til punktet i et hus CNC udvikle, hvor du tilføjer Administrer elektronik, kan du være forberedt på det nemmeste, indikerer en ende muligt. I så fald får du fat i din Arduino samt opvarmning af, at ætsningsmulighed for at lave dit eget grd-kompatible skjold.

Disse kendte fodaftryk håndterer at bestå af uanset hvad du krav til en treakse maskine. De lilla brædder, der slog sig ind i parerne af silhovederne, er pololu stepper motordrivere. Går denne vej gør udskiftning af en stresset chip så simpelt som at tilslutte et nyt modul. Terminalblokken i midten føder den højere spændingsskinne, der er nødvendig for at køre motoren. DIL-overskriften på ideen bryder ud af alle forbindelserne til de begrænsende switche (to til hver akse), spindel såvel som kølevæskekontrol, ud over tre knapper til pause, genoptag såvel som afbryde. Der er endda et overskrift til spi, der gør det meget nemmere at tilføje brugerdefineret hardware, hvis det er nødvendigt.

Dette er et dual-layer bord, som måske ikke er egnet til din egen fabrikationsproces. [Bert Kruger] offentliggjorde sine Gerber-data til download, hvis du vil lægge et lille løb med OSH Park eller en lignende service.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *