Hvis du har tjekket ud nogen form for vores beskeder i de sidste par år, har du bemærket, at vores kvarter er stoked om at bringe internettet til deres gadgets på de overkommelige priser med ESP8266 modulerne. Hvorfor? Dette forum offentliggør, at detaljer, der gør en WiFi-termostat, der virkelig bringer punktet hjem: Det er så simpelt såvel som overkommeligt at udvikle internetaktiverede gadgets, som du praktisk talt ikke kan modstå.

Når ESP8266 allerførste kom ud, er der ekstremt bit dokumentation, meget mindre kode support. Fordi derefter Espressifs SDK er forbedret, bragte Nodemcu-jobbet Lua-support samt der er endda Arduino-support. Mange for nylig er grundlæggende blevet tilføjet til ESP stabilt, såvel som det virkelig sænker hindringerne for at producere en nem wifi-widget, som termostatens eksempel her, der udnytter en Dallas DS18B20 temperatursensor samt en LED som stand-in til varmeelementet.

Hardwaren til dette projekt, en genbygning af denne demokode fra ESP8266 grundlæggende docs, er intet meget mere end et par off-the-hylde dele loddet sammen. Ingen skematisk påkrævet.

Hvad der gør jobarbejdet bag kulisserne, er nogle smart kode-genbrug af [Rotohammer] på ESP8266 fora. I det væsentlige indpakket Arduino’s One-Wire-biblioteket, hvilket gav det nemme grundlæggende bindinger. Så er alt, der er tilbage for den grundlæggende koder, at tjekke værdien og udskrive den ud til en webside.

Der er alle slags detaljer, der fejes under tæppet her, såvel som de af jer, der er brugt til bare-metalprogrammering, vil helt sikkert Huff samt puffer. Men der er en tid til at opbygge din egen injektion-Molder for at gøre DIY LEGO mursten, såvel som der er en tid til bare at sætte blokke sammen. Dette projekt, såvel som den grundlæggende tolk, der gjorde det muligt, viser præcis, hvor meget glæde nogen kan komme fra bare at sætte delene sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *