Youtuber [Rimstarorg], AKA Hackaday’s egen [Steven Dufresne], viser præcis, hvordan man laver en DIY-induktor for en bestemt induktans. Dette er selvfølgelig en fantastisk færdighed til at opdage, som i nogle tilfælde kan din stil ringe til en ekstremt præcis induktans, der kan være ellers vanskelig at finde.

At lave din egen induktor kan virke skræmmende. Du bliver nødt til at reagere et par bekymringer som: “Hvilken type kerne vil jeg bruge?”, “Hvor mange sving gør mit spiralbehov?”, Eller “Hvordan bestemmer jeg disse parametre for at producere den særlige induktans, jeg ønsker?” . [Rimstarorg] går med alt dette, såvel som endda har en nyttig induktanskalkulator på hans websted for at gøre det enklere for dig. Han tilbyder ligeledes alle formlerne, der er nødvendige for at bestemme induktansen i videoen nedenfor.

Ved hjælp af en DIY AM-radiomodtager demonstrerer han i en visuel metode præcis, hvordan man skal indstille en AM-radio med en visker på sin hjemmebyggede spole. Ændring af induktansen med viskermodifikationer Radioens hyppighed: Dette er en variabel induktor,

Denne video er fantastisk til at forstå grundlaget for induktorer. Mens du måske bare går til en udbyder, såvel som køb din, er det altid fantastisk at forstå præcis, hvordan du udvikler din egen, når du ikke kan opdage en leverandør, eller bare ikke kan vente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *