[sisam] og [McLien] er en far og børnehold, der byggede dette skulpturelle værelse med en økologisk udbygget siddeområde og skulpturel lampeskærm. Når du har et værelse, der ser det ud, er den eneste mulighed, du har, at udfylde det med RGB LED’er, og det sker bare, at deres lyskontroller har et godt hackaday påskeæg.

Værelsesbelysningen tilbydes af et Shifty Vu Shield, Octobar LED-controller, og et par af disse RGB LED-moduler. Alle ret konventionelle til et RGB LED-projekt, men hvor denne konkurrence indsendelse virkelig skinner er controlleren for alle rumlys. Det har tre skydere til de røde, grønne og blå kanaler, oksekødskifte for hver lys placering, en LCD til at vise programtilstanden, en roterende switch og trykknapper til cykling gennem lagrede opsætninger.

Påskeæget til dette projekt kommer i spil, når farveværdien af ​​lysene er indstillet til Hackaday Green, # 00C100. Når det sker, vises Hackaday-URL’en på controllerens display.

Awesome arbejde, og et rigtig cool-udseende værelse. Vi ville ikke have noget imod en tutorial om, hvordan du skulpturerede det, [sisam].

Dette er en post i Fubarino-konkurrencen for en chance for en af ​​de 20 Fubarino SD-bestyrelser, som Microchip har sat op som præmier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *