Jeg tror, ​​vi kan alle være enige om, at projekter i nogle tilfælde er en smule af en strækning. Vi rack vores hjerner for noget interessant og adskilt at bringe til bordet og ender med at strække sig for det særlige usædvanlige twist trick eller teknik, der vil få den særlige form for beundring fra vores jævnaldrende. I den forstand er det nemt at miste øje med nogle af de bedste projekter, de nemme, der viser, at du kan løse noget, når som helst hvor som helst og forbedre det, mens du er på det.

Dette er blot sådan, at slags projekt, [Unaclocker] havde en vaskemaskine, der blev offer for sin egen kondensation. I stedet for at shelling ud et ton af penge til reparationsmanden tog han på jobbet selv, montering af vaskemaskinen med en arduino, relæer og et brødbræt. En lille omvendt engineering afslørede det (især velmærkede) kontrolkort, der åbenbart er de involverede styresignalerne utroligt nemme at fortolke. [UNACLOCKER] fandt også en temperatursensor til at styre skål sanitet. På dette tidspunkt havde han fuld kontrol over opvaskemaskinen og var i stand til at designe de ideelle forvask / vaskecyklus timing.

Nu hvor en vaskecyklus er helt indstillet [Unaclocker] kan nu gå videre og skræmme helvede ud af OEM. Han planlægger at tilføje et realtidsur-modul til tidsvaskninger og en ren skålindikator, hvorefter vi tror, ​​at han burde få rullende på nogle Wireless / Tweet / Ethernet / Kapacitiv Touch / Voice Communication. Derefter skal han arbejde på at knytte designet og gøre det smukt.

Tjek opsætningen i handling efter springet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *