[Scott] såvel som hans venner havde det sjovt med deres håndholdte sendere en dag, da de valgte, at det var på tide at udvikle nogle add-on hardware, der kunne transmittere som såvel som få sted data. De satte deres seværdigheder på et sæt lydfrekvensskifte nøgleenheder, der måske hver kodede såvel som dechiffrere sted fra modstykket.

Udviklingen gik ud til en simpel start, centreret omkring et arduino bord med et GPS-modul til at fange nøjagtige steddata. Næste var det tid til at udføre AFSK. På transmissionssiden blev dette gjort ved bit banging output pins. Efter et kig på de resulterende signaler på et oscilloskop var holdet i stand til at tune firmwaren til en ret stram 1200 samt 2200 Hz output. Men vanskeligheder bryggede på dekodningssiden af ​​ligningen.

Det allerførste afkodningsforsøg udnyttede Freqmeasure-biblioteket skrevet af [Paul Stoffregen]. Efter ingen succes overførte de til en hardwaretjeneste i typen af ​​XR-2211 FSK Demodulator Chip. Det burde have været enkel, fodre det signalerne såvel som tjekket de digitale udgangsstifter for at fange de foretrukne data. Dette er det punkt, hvor du har krav på at klikke på joblinket øverst for at suge i alle Gory detaljer. Lang historie kort, en støjende kraftskinne udløste sporadisk ydeevne af denne chip. Da dette problem blev fundet, blev interessepunktet faldet, såvel som jobbet blev dræbt som en fiasko. Var der en hurtig reparation, der kunne have reddet det, såsom at tilføje et filtreringskredsløb for den chip? Lad os forstå, hvordan du ville få dette tilbage på sporet ved at efterlade en kommentar nedenfor.

[Tak Lewin]

Fejl i ugen er en hackaday kolonne, der kører hver onsdag. Hjælp med at holde det sjovt at rulle ved at komponere om dine tidligere fejl og sende os et link til historien – eller afsendelse i links for at stoppe arbejdet med at komponere UPS, du opdager i dine webrejser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *