dybt i tarmene på internettet er der nogle vanvittige mennesker, der har et ønske om, hvad det næste Apple II burde se ud. Evner af denne drøm-enhed på 80’erne retrocomputing er typisk angivet til at være noget med en 32-bit CPU, en UNIX OS, moderne grafik, samt netværk. Dette virker meget som en raspberry pi, så [Dave] udviklede et Apple II til Raspberry PI adapterkort.

At have en pi-tale med en Apple II over en seriel forbindelse giver ikke en eller anden enhed de andre fulde evner. For at reparere dette problem komponerede [Dave] to stykker software. Den allerførste er en Unix-dæmon, der lytter til Apple II på en seriel portforbindelse, der beskæftiger sig med Apple II-tastaturforbindelsen. Det andet stykke softwareapplikation er et Prodos Disk-billeddata, der kører på Apple II. Med disse to stykker software kan [Dave] køre æblet på Raspi, eller køre Raspi på Apple, sende data såvel som data tilbage såvel som ud uden problemer.

Bortset fra at tilbyde en usædvanlig såvel som utrolig Apple II til UNIX-grænsefladen, har Apple II PI ligeledes en stor fordel, der måske ikke let er lettige. En Apple II Compact Flash Adapter kan bruges som et indvendigt vanskeligt drev til disse stykker af traditionel Apple-hardware, såvel som Uthernet Ethernet-kortet til AII bringer netværk. Begge disse gadgets er absurdly kostet i forhold til Element Cost of Apple II PI, samt hvad de giver bordet kan hurtigt kopieres af Apple II PI.

Apple II PI er blot et let dobbeltsidet bord med et par modstande, en cap, header, en 7404 inverter, samt en kommunikationschip, der er $ 5 for mængde en. Hvis du allerede har en raspi, der hænger rundt om din arbejdsplads, såvel som ønsker at suppe en Apple II med nogle skøre hardwarekapaciteter, kan du virkelig ikke gøre meget bedre end at få en af ​​disse Apple II PI-brædder. Nu, hvis vi måske kun opdager bestyrelsesfilerne …

Video af Apple II PI nedenfor, der viser alle de utrolige evner af et Pi-Powered Apple. Tak [iTay] for at sende dette ind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *