, der noterer sig, at finansiering til videnskaben har kørt tør for mange forskere, [Gaurav] har udviklet en supercomputer fra 200 PlayStation 3-konsoller, der er anbragt såvel som kølet inde i en gammel kølet forsendelses trailer. Hans mål på Umass Dartmouth fra National Science Foundation simulerer sorte hulkollisioner med et øje med at lære noget om gravitationsbølger.

Dr. [Gaurav Khanna] er ikke en fuldstændig fremmed for at udnytte PS3 supercomputere til at gøre meningsfuld videnskab. Syv år tilbage foreslog han en 16-PS3 supercomputer kører Linux samt håndteret for at overtale Sony til at donere fire konsoller. Universitetet sparkede i finansiering til en yderligere 8 såvel som [Gaurav] ponied op for de sidste fire ud af sin egen lomme. Han kaldede det “PS3 Gravity Grid” såvel som fik verdensomspændende interesse for klyngen. For tilsvarende præstation udviser det kun 10% omkostningerne ved en ægte supercomputer. Dette førte til offentliggjorte papirer på begge hackede supercomputere såvel som tyngdekraftbølger. Men den rig ser lidt gammel ud i dag. gå ind i luftvåbenet.

Dr. [Khanna] var ikke den eneste, der benyttede PS3’er til Crunch Data – tilbage i 2010 US Air Force udviklede “Condor Cluster” på 1.760 ps3s for at udføre radarbilleddannelse af hele byer samt gøre neuromorphic AI forskning. Med deres hardware nu udløbet bidrog luftvåbenet 200 af PS3’erne til [Gaurav] for sin nye bygning. Nu hvor han har kablet dem op, bidrager luftvåbenet endnu en 220 til en ikke-snicker-prooferet samlet på 420.

For de skeptiske, at den nu 8-årige hardware stadig er omkostningseffektiv, selv med gratis konsoller er det marginalt. RAM er et problem såvel som nutidige grafikkort svarer hver især til 20 PS3’er. Nogensinde det fremtrædende mål i disse dage har Sony PS4 OS, der er låst ned fra Get Go – Tak Sony. Den næste klyngeorganiserede vil være med pc’er såvel som grafikkort. For nu har [Gaurav] masser af beregninger, som kravet crunching samt en kø af kolleger har udviklet sig bag ham.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *