[Wei Chieh Shih] flytter virkelig nålen, når den vedrører bærbar teknologi. Hans tekstil stil job med titlen Jeg er meget glad for, at jeg håber, at du også er et slående ægteskab af mesterlig håndbroderi, delikat kredsløb, såvel som forsigtig programmering.

[WEI] udnytter en Arduino Micro til at køre en matrix af overflademonterings LED’er i Hello, World Video, som er en rampe op til den scrolling tekstversion, der er i udvikling, nu færdig. Den fulde version er en del af hans opholdstilladelse hos Arquetopia i Oaxaca, Mexico samt skærme uddrag af e-mails fra hans tidligere relationer. Det er stort, med flere matricer så store som 8 × 25 pixels!

Ingen udvikler noter kan opdages for dette eller enhver form for [WEI] s lignende projekter, som denne awesomely farlige 200 laser diode jakke eller denne ærlig dejlig lysinstallation på Taiwans nordstrand. Baseret på billederne er vores formodning, at han udnytter normal 6-streng broderi floss for at gøre stamme eller halvt tværsømme på alle stierne. Han løber derefter ekstremt tynd, alsidig leder under stingkanalen samt soldater ledningerne til elementpuderne.

Hvis [WEI] ønsker en mere metode til at bære sit hjerte på ærmet, kan han tjekke disse dynamiske LED-beklædningsgenstande hacks.

UPDATE: [WEI] har gennemført dette projekt, samt har meget mere info tilbydes på hans Behance-websted.

[Via adafruit]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *